Nytt försök?

Ja, igår hade jag helt enkelt inte tid att sitta här så det blev inte av att skriva eller svara på kommentarer men nu så!
Händer inte så mycket här för tillfället, sitter och kollar runt på nätet funderar på att börja med att fixa mina inbjudningskort som MÅSTE skickas iväg senast på mån då det är bara 22 dagar kvar nu tills festen är och folk ska hinna svara om dom kan/inte kan komma samt att maten måste beställas..
hehe, låter som väärsta grejen men tänkte att det skulle firas ordentligt nu i år då det är jämnt samt att jag tror inte man kommer ha tid för så mycket firande sen framöver på ett tag:P
Dock ska jag ändå försöka planera Mathias 25 år "kalas" även om det är ganska snart inpå då bäban födds:) men jag känner att han förtjänar det!
Och annars då? ja, jobbar för det mesta så hinner inte med så mycket annat.. är bara lör,sön,mån, tis och onsdag kvar tills jag är ledig, gissa om jag längtar?:P Ja, om jag ska vara ärlig så längtar jag mest till på torsdag för att då ska vi på ultraljud och ÄNTLIGEN få se lillan:)) hoppas allt står rätt till och allt kommer gå som det ska!

Vet som egentligen inte vad jag ska skriva så svammlar mest på om allt, vilket blir i slut ändan bara gröt så ska nog gå och börja med korten istället så blir något gjort ikväll..

Harree bra alla som orkar läsa, vi hörs snart igen!

/Kramar från LillNiNa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0