...

Joo, igår så var man på stan med Alina och Olga :) Trevligt trevligt.. dom käkade och jag fikade på Sub en vääääääääldigt lång stund, sen bär det vidare till Alina, där satt vi pratade som vanligt mellan himmel och jord tills det var dags att fara hem.. vart väl bara till  halv 10 eller nått sånt men kände att jag ville hinna träffa Mathias också en liten stund innan han somnar..
Idag  sååå.. joo.. ska till skolan snart och käka sista lunchen där med klassen och lärarna sen blir det väl fara hem en stund och bara ta det lugnt sen ska jag på Makeupstore.. dom har klubb kväll där idag så ska fara dit och shoppa och mingla lite hade jag väl tänkt :) Och innan blir det väl kanske att skjutsa Alina till Barnenshus om det blir av det vill säga.. :)
Nää.. nu ska jag kladda på mig lite smink och så sen ska jag börja fara.. Seee yah! ;)

Tråkig tisdag..

Jahapp, vad händer med mig nu då? Vaknade strax efter 5 i morse och var helt pigg och utvilad?!?! Klev upp strax efter 6 och gjorde frukost åt Mathias, tänkte att jag skulle bli trött efter det men icke! Var fortfarande hur pigg som helst..  Slog på en film och såg den till kring 10-halv 11 tiden, var fortfarande pigg men då kände jag att jag skulle bli trött senare idag och jag ska nämligen jobba så orkar inte vara helt död tills stängning, såå då skulle jag sova en stund, jooo.. en stund var först till 11 då min chef ringde upp mig sen till ca 12.30 då Maxim ringde mig och berättade en massa och sen nu då, strax innan 2?! Och är fortfarande inte utvilad, har bara fått ont i huvet och skit, men kan som inte sova bort hela dagen ju..
Nåja, igår gjorde jag inte särskillt mycket vilket jag nämde i igår dagens inlägg, for och hämtade Mathias och så for vi runt till Intersport vid kvantum eller vad fan den nu heter kollade på inlines åt Mathias men hittade inga, for då till Babyproffset som har öppnat där gamla grolls låg tidigare, tittade runt lite samt att jag köpte lite grejer åt Alina som jag har lovat tjockisen där ;D For sen vidare till storheden till sportbutiken där - äntligen hittade karln nått han gillade, så då inhandlade vi inlines där och for vidare till ica maxi, där hittade jag ytterligare några grejer i present fast den här gången åt Olga, haha :D Var helt generös igår och köpte presenter till alla;) eller jaa det blev i alla fall till Mathias, Mamma, Alina - bebisen och Olga :)
Joo, imorrn då? Ja, blir väl förhoppningsvis sova ett tag sen skulle jag träffa Lill tjockisen Alina på stan nångång efter 12 tiden sen skulle vi även träffa Olga och gå fika nånstans, låter jätte trevligt! :D Särskillt med tanken på hur social jag är nu för tiden med sista grejerna i skolan samt jobbet.. Och så har man ju inte varit i bästa form med hälsan heller så..
Nää, nu vet jag inte vad jag ska kladda ner här nå mer.. ska väl börja göra mig i ordning för jobbet börjar 16 såå, har väl tänkt vandra på stan en snabb sväng också innan jag börjar.. 
Men harree bra gott gottfolk och gör inget jag skulle ha gjort! ;D 

Ett försök...

Ja, nu sitter man här av att man inte har nått annat att göra.. Ganska skönt att bara sitta hemma och inte göra nått faktiskt.. ska väl inte göra så mycket imorrn heller, kommer inte riktigt ihåg om dte var imorrn eller på torsdag jag ska jobba några timmar på eftermiddan, måste kolla upp det.
Annars då? Jaa, ska snart fara och hämta Mathias och fara på stan en sväng sen och kolla på lite grejer. Har mått helt konstigt hela dagen idag, yr och borta i huvet helt och hållet.. hmm.. Började igår kväll då jag började må jätte illa och sen börja det snurra, kändes som att man har typ festat gärnet och gått och lagt sig preciis lagomt efter man har blivit full haha.. Huvva..
Ja, det var ju inte nå intressant precis men men.. måste pysa nu så jag hinner innan Thitias slutar.. :)
Ta det lugnt ni där ute...

Välkommen till min nya blogg!

Ja, då var det väl dags för mig också att skaffa mig en såndär blogg där man kan skriva ner sina tankar och funderingar, får väl se hur jag kommer att lyckas med att skriva här i men försöka kan man ju alltid :) Så Enjoy!

RSS 2.0