Nytt försök?

Ja, igår hade jag helt enkelt inte tid att sitta här så det blev inte av att skriva eller svara på kommentarer men nu så!
Händer inte så mycket här för tillfället, sitter och kollar runt på nätet funderar på att börja med att fixa mina inbjudningskort som MÅSTE skickas iväg senast på mån då det är bara 22 dagar kvar nu tills festen är och folk ska hinna svara om dom kan/inte kan komma samt att maten måste beställas..
hehe, låter som väärsta grejen men tänkte att det skulle firas ordentligt nu i år då det är jämnt samt att jag tror inte man kommer ha tid för så mycket firande sen framöver på ett tag:P
Dock ska jag ändå försöka planera Mathias 25 år "kalas" även om det är ganska snart inpå då bäban födds:) men jag känner att han förtjänar det!
Och annars då? ja, jobbar för det mesta så hinner inte med så mycket annat.. är bara lör,sön,mån, tis och onsdag kvar tills jag är ledig, gissa om jag längtar?:P Ja, om jag ska vara ärlig så längtar jag mest till på torsdag för att då ska vi på ultraljud och ÄNTLIGEN få se lillan:)) hoppas allt står rätt till och allt kommer gå som det ska!

Vet som egentligen inte vad jag ska skriva så svammlar mest på om allt, vilket blir i slut ändan bara gröt så ska nog gå och börja med korten istället så blir något gjort ikväll..

Harree bra alla som orkar läsa, vi hörs snart igen!

/Kramar från LillNiNa

I'm back!:)

Och hoppas att jag kan bli duktig på det här igen!
Läste precis på Marias blogg( http://xtremebeautynails.blogg.se/index.html ) där hon busade lite med att länka hit er:) Men det var riktigt kul måste jag säga!:)
Tack för kommentarerna ni har lämnat! Det var riktigt kul att läsa:)

Kan då verkligen säga att jag längtar till att få börja jobba på salongen och busa med naglar!!
Har faktiskt redan varit och tjuvjobbat där några dagar och då har det varit fullt upp men OTROLIGT kul.. Det känns så skoj också när Maria börjar få ordning på saker och ting nu, blir väldigt fint där:) Och STOR skillnad på lokal och lokal.. gu vad dom har jobbat och stått i! Guld stjärnor till er!:D

Jaa.. och annars då? Jo, för tillfället jobbar jag för fullt på Ur&Penn, det här blir den sista riktiga vecka innan jag byter yrke till nagalterapeut:P
För övrigt har jag börjat må ganska bra och börjat återhämta mig efter den första tiden som blivande mamma, nu är det näst roliga delen kvar - med växande mage och sparkar:):) Längtar,längtar och längtar:) Har redan nu börjat känna riktiga bultanden och det är såå mysigt=]

Och nu tycker jag att jag har varit lite duktig i alla fall med att skriva några rader och ska verkligen försöka bättra mig på det nu framöver!:) Ska även börja lägga upp bilder så fort jag kommer igång med jobbet:)

Harree bra alla som läser! / Kramar från LillNiNa

P.S Lovar att svara på kommentarerna imorgon! D.S

RSS 2.0